Søgeoptimering af hjemmeside

Forestil dig, hvad det vil betyde for trafikken på din hjemmeside, hvis den dukker op som resultat nummer 8 i stedet for resultat nummer 243 ved en simpel søgning i Google. Ovenstående er et eksempel, som skal illustrere, hvor vigtigt det er at optimere din hjemmesides muligheder for at blive fundet i søgemaskinerne. Hos webgbet sørger vi for, at der er fokuseret på de rette søgeord, samt at indekseringskravene til søgemaskiner som Google bliver opfyldt.

Få et forspring

Det er ikke ligegyldigt, hvordan tekstindholdet på din hjemmeside bliver formuleret. Brug af de rette teknikker, ord og formuleringer kan få din hjemmeside til at rangere højere i søgemaskinernes indeks og på den måde få din målgruppe til at finde frem til din hjemmeside frem for konkurrentens. Dette kaldes søgemaskineoptimering (SEO) og kan være helt afgørende for, om personerne i din målgruppe lander på din eller en anden virksomheds hjemmeside. Det, der betyder noget for søgemaskinerne i forhold til rangeringen er følgende: - Hvor meget trafik, din hjemmeside har. - Hvor mange websteder, der linker til din hjemmeside.

Søgeoptimering kort fortalt

Vores søgeoptimering af din hjemmeside omfatter gennemgang og tilføjelser af søgeord, titler og hjemmesidens beskrivelse af metatags (metatags er en række emneord, som tilføjes i et program i forbindelse med søgemaskineoptimering) for hver side på din hjemmeside. Dette sikrer, at hjemmesiden lever op til de gældende søgemaskinestandarter. Andre tjenester kan omfatte optimering af indlæsningstid på hjemmesiden, linkstruktur, kodevalidering, mængden af nøgleord og meget mere. Indhold på hjemmesiden Vi kan gøre din hjemmeside mere indholdsrig ved at tilføje undersider med relateret indhold. Hver side vil som på resten af hjemmesiden fokusere på en række centrale søgeord. Siderne kan tilbyde nyttige tips, hjælp eller baggrundsoplysninger til brugerne af hjemmesiden. Hvor det er relevant kan vi tilbyde at få en af vores tilknyttede webjournalister til at formulere indholdet for dig. Med fokus på hvert enkelt søgeord er det ultimative mål bag disse sider at få andre websteder til at linke til din hjemmeside, hvilket vil medvirke til, at din hjemmeside bliver skubbet højere op i søgemaskinernes indeks.

Analyse af trafikken på din hjemmeside

Vi installerer programmet Google Analytics på din hjemmeside for at måle trafikken, og for at undersøge, hvordan brugerne har fundet frem til din hjemmeside. Google Analytics registrerer, om den enkelte bruger er kommet ind på hjemmesiden ved at klikke på et link, ved selv at indtaste webadressen eller via søgemaskiner i det sidst nævnte tilfælde viser programmet desuden hvilke søgeord, personen har indtastet i søgemaskinen for at finde frem til din hjemmeside. Med den viden kan vi gøre det endnu lettere at tiltrække og fastholde brugerne på din hjemmeside.

Trafik-rapportering

Du modtager kvartalsvise eller månedlige rapporter, som viser, hvilke nøgleord, der er blevet søgt efter i forbindelse med din hjemmeside - fordelt på de enkelte søgemaskiner. Inkluderet er en rapport, som viser dit websteds link- og trafikbetydning. Disse to begreber er meget vigtige set i forhold til, at de er med til at bestemme, hvor mange points, søgemaskinerne tildeler dig - og dermed, hvor højt din hjemmeside kommer til at rangere på deres lister. Du kan også læse mere om Googles krav klik her